Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Gününü okullara ziyaretler gerçekleştirerek kutladı. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Atay, Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllüleri Uzun Mustafa İlkokulu,Atatürk Anadolu Lisesi ve Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Liseleri öğretmenlerine karanfil verdi.

Öğretmenlere karanfil vererek önemli günlerini kutlayan Gençlik Merkezi personellerine yakın ilgi gösterilirken tüm öğretmenler böyle bir kutlamadan dolayı teşekkür etti.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ise “ Bizim derdimiz çocuklarımızın spor ile sağlıklı bireyler haline gelmesi ve öğretmenlerimizle de uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Onların bu anlamlı gününde yanında olmak istedik. Ben de eski öğretmen olarak bu özel günün anlamını çok iyi biliyorum. Onları unutmadık ve unutmayacağız. Bizim ortak hedefimiz çocuklarımıza en iyi şekilde gelecek vermektir” şeklinde konuştu.