Halter İl Temsilcisi Servet Türkel, yaptığı açıklamayla 25-28 Ağustos tarihlerinde Konya’da düzenlenecek olan halter şampiyonasına katılan sporcuların Düzce’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.

“Gerek yurt içi gerek yurt dışı müsabakalarda Düzce’mizi en iyi bir şekilde temsil eden sporcularımızı ve sporcularımıza böyle gurur verici başarılara imza attıran Yasin Aydın hocama teşekkür ediyorum” diyen Türkel, “Bu hafta yani 25-28 Ağustos 2016 tarihlerinde Konya ilinde yapılacak olan ‘Büyükler Ferdi Türkiye Halter şampiyonasına’ ilimizden ASP Spor kulübü sporcuları Melike Koç, Elanur Düvenci ve Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu Nuh Muhammed Özdemir katılım sağlayacaklar. Üç sporcumuzda çok genç olmalarına rağmen Konya’da ilimizi en iyi bir şekilde temsil edeceklerine inancım tamdır. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Türkel, açıklamalarının sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci başta olmak üzere ASP İl Müdürü Zeki Yıldırım, ASP Spor Kulübü Başkanı Süleyman Alan’a ve Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı Ayhan Alayıldıza kendilerine verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

 

Halter antrenörü Yasin Aydın da Konya’da ki şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını ve başarı sağlayacaklarına inandıklarını belirterek, kendilerine destek verenlere teşekkürlerini sundu.