Joker Bilardo salonunda üç gün süren 3 Bant Zafer Kupası Bilardo Turnuvasında Türkiye’nin en önemli bilardo sporcuları kıyasıya mücadele etti. Dünya ve Avrupa şampiyonlarının da olduğu Bilardo Zafer Kupasına Türkiye’nin çeşitli illerinden sporcular katıldı. 3 Bant Zafer Kupasına Düzce’den 10 sporcu, Sakarya’dan 10 sporcu, Ankara’dan 6 sporcu, Afyon, Balıkesir, Samsun, Zonguldak, Tokat ve Konya illerinden 1’er sporcu, Bursa’dan 6 sporcu, Bolu’dan 3 sporcu, Eskişehir, Yalova, Ordu illerinden 2’şer sporcu, İstanbul’dan 25 sporcu, Kocaeli 18 sporcu, Karabük’ten 3 sporcu olmak üzere 96 sporcu katıldı. Sporcular tek maç eleminasyon sistemi ile Zafer Kupasının sahibi olmaya çalıştı.

Geleneksel hale getirilecek olan Düzce 3Bant Bilardo Zafer Kupasında Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Murat Naci Çoklu Zafer Kupasını alırken Dünya Şampiyonluğu bulunan Yılmaz Özcan ikinci, Dünya ve Avrupa şampiyonu olan Adnan Yüksel ve Avrupa Kulüpler ikincisi olan Birol Uymaz üçüncülükle yetindi.

3 Bant Zafer Kupasında birinciye 2000 TL ödül ve Zafer Kupası, ikinciye 1400 TL üçüncülere de 600 TL ilk 8’e giren sporculara 100 TL ve madalya takdim edildi. Zafer Kupasında 17 seri ile en yüksek seri çeken Adnan Yüksel’e 200 TL takdim edildi.