Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen 2018-2019 yılı Okulsporları Yıldızlar, Gençler A-B Kros İl müsabakaları yapıldı.

Kalıcı Konutlar Düzce Spor Salonu önünden başlayan müsabakalar ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, yarışların ilk kez kalıcı konutlar bölgesinde yapıldığını ifade ederek, “Bugüne kadar stadyum içerisinde düzenliyorduk. Atletizm il temsilcimizin ve hakemlerimizin tespitleriyle bu alanı tespit ettik” şeklinde konuştu.

Atletizm il temsilcisi ve beden eğitimi öğretmeni Bora Derdiyok ise iki yıldır görevde olduğunu ve bu süre zarfında yaptıkları etkinlikleri değerlendirerek, “Geçen sene Cumhuriyet koşusu yaptık. Bugünkü etkinliğimize 22 okulumuzdan 171 ferdi sporcumuz katılmakta. Burada dereceye giren okullarımız ve ferdi sporcularımız 22 Aralık tarihinde Kocaeli’nde yapılacak olan grup müsabakalarında ilimizi temsil edecekler. Bu yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen başta GSİM Müdürümüz Feyzullah Beye, İl Milli Eğitim Müdürümüze ve öğrencilerimizi buralara getiren okullarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Gün boyu süren müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.