Valimiz Sayın Zülkif Dağlı, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kiremitocağı mahallesinde bulunan Gençlik Merkezini ziyaret etti. Ziyarette Valimiz Sayın Zülkif Dağlı Gençlik Merkezinin içerisinde bulunan halk oyunları, judo, ebru sanatı, bilgisayar, çini, müzik, keman, zekâ oyunları, işaret dili, bilardo kurslarının bölümlerini gezerek buradaki kursiyerlerden, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Gençlik merkezleri; etik ve insani değerlere saygılı, toplumsal hayatın aktif üyesi, yenilikçi, özgüven sahibi, milli ve manevi değerlerin bilincinde, sağlıklı ve güçlü bir gençlik yetiştirebilmek adına gençliğin ortak sorunlarına sürdürülebilir çözüm önerileri geliştiren, fırsatlar sunan ve bu fırsatlara herkesin ulaşmasını sağlayan, uluslararası düzeyde gençlik alanında tüm gelişmeleri yakından takip eden ve ülkemize gençlik konusunda çalışma yapan tüm  kurum ve kuruluşlar arasında eş güdüm sağlayan bir birimdir.

Gençlik Merkezi Akademisinde Dini İlimler Atölyesi, Sosyal Bilimler Atölyesi, İnovasyon Atölyesi, Değerler Atölyesi, Dil Eğitimleri Atölyesi ve Kişisel Gelişim Atölyesi yer almaktadır. Bu atölyelerde 65 faaliyet gerçekleştirilmiş olup 2793 gencimiz bu faaliyetlerden faydalanmıştır.

Valimiz Sayın Zülkif Dağlı son olarak müzik kursunu ziyaret ederek, kursiyerlerin sunduğu ney dinletisini dinledi. Sayın Valimiz kursiyerler ile hatıra fotoğrafı çekimi ile ziyaretini sonlandırdı.