Muay Thai’de Düzce tam isabet kaydetti. Hırvatistan’ın Split kentinde yapılan büyükler Avrupa Muay Thai şampiyonasında milli takım forması giyen Düzceli sporculardan Rabia Çelik gümüş, Mücahit Nacak bronz madalya kazandı.

Düzceli 2 sporcunun Avrupa şampiyonasından madalya ile dönmesinde sporcularımızın antrenörü İbrahim  Keleş (Sağuç) ‘ın payı büyük. Kısıtlı imkanlara rağmen Avrupa şampiyonasında madalya kazanabilecek sporcular yetiştiren İbrahim Keleş  başarının desadüfi olmadığını ve büyük emeklerle madalyaların geldiğini söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'ye desteklerinden dolayı teşekkür eden İbrahim Keleş hedeflerinin Avrupa ve Dünya şampiyonluğu olduğunu belirtti.

ALTIN KIZIMIZ ALTINI KAÇIRDI

Düzce’nin Muay Thai sporundaki altın kızı Rabia Çelek Avrupa şampiyon8asında altın madalyayı kıl payı kaçırdı. Sporcumuz Hırvat rakibini tuş ederek final çıktı. Finalde rakibine yenilen Rabie Çelik Büyük Bayanlar 67 Kg Àdivisyon kategorisinde Avrupa 2. Oldu ve kürsüye çıktı. Düzce Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Rabie Çelik adete madalya koleksiyoncusu Sporcumuzun hedef bir sonraki şampiyonalarda istiklal marşımızı çaldırmak.

MÜCAHİT NACAK HEM MUTLU HEM ÜZGÜN

Milli Takım formasıyla bronz madalya kazanan Mücahit nacak  şampiyona sonrasında şu açıklamayı yaptı: Hırvatistan’ın Split kentinde düzenlenen Muaythai büyük erkekler A klas 75 kg da Avrupa 3.su olabildik. Bu sonuç işimizde hep en iyisi olmayı istediğimiz için tabi ki bizi tatmin etmedi. Çok büyük dersler çıkarıp tecrübeler edinip yurdumuza dönüyoruz. Dua eden destekleyen herkesten, milli takım antrenörlerimden, takım arkadaşlarımdan ve olayın gizli kahramanı abilerim arkadaşlarımdan Allah razı olsun.