Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde ayın personelleri belli oldu. Personellerimizden Gülsemin Şahin, Merve Meydan, Ceylan Öztürk, Bedia Akbulut , Elif Yarım , Kadriye Yıldız , Menşure Can, Vural Arıtürk, Tacettin Çelik, Ufuk Keskin ve Hakkı Poyraz ayın personelleri seçildi.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli daha özverili çalışmaya teşvik etmek amacıyla İl Müdürümüz İsa Yazıcı tarafından başlatılan uygulama kapsamında ayın başarılı personelleri belirlendi. Komisyon tarafından yapılan değerlendirmede İl Müdürlüğümüzde destek personeli görevi yapan Gülsemin Şahin, Merve Meydan, Ceylan Öztürk, İl Müdürlüğümüzde sürekli işçi görevi yapan Bedia Akbulut , Elif Yarım , Kadriye Yıldız , Menşure Can, Vural Arıtürk, Tacettin Çelik, Ufuk Keskin ve firmaya bağlı (OGT Turizm) çalışanımız Hakkı Poyraz ayın en başarılı personelleri seçildi.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsa Yazıcı, "Biz her ay ayın personeli olarak başarılı arkadaşlarımızı seçiyoruz. Bu ay da Gülsemin Şahin, Merve Meydan, Ceylan Öztürk, Bedia Akbulut , Elif Yarım , Kadriye Yıldız , Menşure Can, Vural Arıtürk, Tacettin Çelik, Ufuk Keskin ve Hakkı Poyraz arkadaşlarımızı seçtik. Onları seçmemizin sebebi göstermiş oldukları üstün gayret ve işlerindeki özveridir. Biz de bundan dolayı arkadaşlarımızı ayın personelleri seçtik." dedi.