İl Müdürümüz İsa Yazıcı, Gsb Spor Okullarını ziyaret ederek sporcularımızla sohbet etti. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Düzce Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Gsb Spor Okullarına 2024 yılında 5 bin çocuk ve genç, yaz okulları spor eğitimlerinden yararlanıyor.

25 branş ve 70 antrenörle açılan yaz spor okullarına 5 bin kayıt yaptırıldı. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Düzce Belediyesinin ortaklaşa açtığı ücretsiz yaz spor okullarına 5 bin çocuk ve genç kayıt yaptırdı. Her sene öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla açılan gsb spor okulları eğitimlerine devam ederken kurslara katılan minik sporcular da sporun temelini alıyor. İl Müdürümüz İsa Yazıcı, çeşitli branşlarda eğitim alan çocuklarımızı ziyaret ederek, geleceğin yıldızlarıyla bir araya geldi.

6-18 yaş arası çocuklar için ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Akademisinde, Atletizm, Badminton, Basketbol, Boks, Atıcılık, Cimnastik, Eskrim, Hentbol, Judo, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Taekwondo, Tenis, Karate, Satranç, Wushu, Yüzme, Halk Oyunları, Güreş, Voleybol, Futbol, Oryantiring, Halter ve Bisiklet olmak üzere eğitim veriliyor.