Kaynaşlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yaz döneminde Kaynaşlı Belediyesi işbirliği ile voleyboldan basketbola futboldan yüzmeye 4 farklı branşta 200 sporcu ile  yaz spor okulları start aldı. Kaynaşlı İlçe Spor Tesislerinde ve Düzce Kalıcı Konutlar Yüzme Havuzunda Eylül ayına kadar devam edecek.

Sporun ve sporcun gelişimi, gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için de çalıştıklarını belirten Kaynaşlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Daşbaş yeni talepler gelmesi halinde farklı branşları Kaynaşlı'ya kazandıracaklarını belirtti.

Daşbaş,”Çocuklara yeteneklerini sergileme fırsatı, ücretsiz spor yapma imkanı sunan, yaz spor okullarında bu yıl ilk defa Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Kalıcı Konutlar Yüzme Havuzunda yüzme dersleri de başlamış olup, spora her türlü desteği veren il müdürlüğüne ve ulaşım desteği veren Kaynaşlı  Belediyesi'ne katkılarından dolayı teşekkürlerini sunarım.” dedi.

Yaz spor okullarında öğrenciler için sportif faaliyetlerin dışında ayrıca geziler, eğlenceler ve çeşitli sosyal aktiviteler de düzenlenecek.