Tayland’da düzenlenen Dünya Yıldızlar Halter Şampiyonası kızlar 58 kiloda koparmada 84 kiloyla gümüş, silkmede 107 kiloyla altın madalya kazanan ve toplamda 191 kiloyla dünya şampiyonu olan Nuray Levent, Düzce Valisi Zülkif Dağlı’yı ziyaret etti.

Valimiz Sayın Zülkif Dağlı’nın Levent’i makamında kabul ettiği ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Halter Antrenörü Yasin Aydın yer aldı. 

Valimiz Sayın Zülkif Dağlı, Milli sporcumuz Nuray Levent’in Düzce’mizi ve Ülkemizi dünyaya tanıttığını belirterek ”Nuray kızımız halterde 58 kiloda dünya şampiyonu oldu. Ülkemizin ve ilimizin medarıiftiharı oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızda kendisini tebrik etti. Bizde kendisinin başarılarının devamını diliyoruz. Başarılı olması için il olarak arkasındayız, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kendisini tebrik ediyorum başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu. Valimiz Sayın Zülkif Dağlı, Nuray Levent’e altın takarak ödüllendirirken antrenörü Yasin Aydın’ı ve kulüp yöneticilerini tebrik etti.