Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesinde faaliyet gösteren basketbol kursu antrenmanları devam ediyor.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü basketbol antrenörleri Fevzi Ak, Altuğ Kuru, Cenget Cengiz ve Oğuzhan Gümüş önderliğinde gerçekleştirilen basketbol çalışmaları Düzce 18 Temmuz Spor Salonu, Kalıcı Konutlar Düzce Spor Salonu ve Akçakoca Spor Salonunda gerçekleştiriliyor. Çocuklara basketbol temel alt yapısı verilirken sporcular bir yandan turnuvalara hazırlanıyor. Antrenör Cenget Cengiz, basketbolun alt yapısının çok önemli olduğunu kaydederek, “ Çocukları en temel basketbol bilgileriyle donatarak bu sporda başarılı olmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü basketbol antrenörü Cenget Cengiz çalışmaların disiplinli ve eğlenceli geçtiğini, gençlerin bu sporu severek yaptığını söylemeyi de ihmal etmedi.  

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün,  gençleri spora kazandırmak için açtığı spor kurslarına katılan sporcu sayısı her geçen gün artıyor.