Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gölyaka Kaymakamlığı ve Kuyudüzü Muhtarlığı tarafından engelli öğrenciler ve aileleri için piknik düzenlendi.

Kuyudüzü piknik alanında düzenlenen pikniğe katılan yaklaşık 750 kişiden oluşan engelli ve aileleri  gönüllerince eğlendi.

Oyunların oynandığı, halayların çekildiği, yarışmaların düzenlendiği piknikte engelli çocukların mutluluğu herkesi sevindirdi.

Piknik organizasyonu çerçevesinde çocuklar arasında Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri liderliğinde çeşitli yarışmalar ve etkinlikler düzenlendi. Çuval ve yumurta yarışması, ip atlama, futbol, voleybol, ortada vurmaç ve karaoke gibi etkinliklerle engelli çocukların sevinci doruk noktasına ulaştı.

Organizasyonda büyük emeği olan Kuyudüzü Muhtarı Halil Düzen,” Özel eğitim pikniğimize katılan tüm öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür ediyorum. Ayrıca bize desteklerini esirgemeyen Gölyaka Kaymakamı Sayın Murat Şener’e, Gölyaka Belediye Başkanı Sayın Bekir Akbulut’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Feyzullah Dereci’ye ve personellerine sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.