Türkiye Judo Federasyonunun 2015 faaliyet programında yer alan 71 ilden 530 erkek, 341 bayan  olmak üzere toplam 871 Sporcunun  katılımı ile Rize de başlayan Minikler Türkiye Şampiyonasında Düzceli Judocular 2 altın 2 Gümüş 1 bronz madalya alarak takım halinde 71 il arasından 3 olarak yine büyük bir başarıya imza attılar.

İlk gün bayanlar 24 kiloda Düzceli sporcumuz Sudenaz Karyemez ilk kez katıldığı şampiyonada ikinci oldu. 32 kiloda ise final Düzceli sporcuları buluşturdu. Geçen yılda Türkiye Şampiyonu olan Ecre Alayıldız, Cennet Begüm Bedir'i yenip, üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaştı.

Müsabakaların ikinci gününde ise tek madalyamız 50 kiloda yarışan Kerem Türkoğlu'ndan geldi. Türkoğlu 3.olarak podyumdaki yerini aldı.

Yarışmaların son gününde 57 kiloda mindere çıkan geçen yılın şampiyonu Filiz Gümüştaş bu yılda zorlanmadan şampiyon olarak takım arkadaşı Ecre gibi namağlup şampiyonluk ünvanını korumuş oldu.

Antrenör Nermin Alayıldız ve Düzceli judocular kendilerine her konuda destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Feyzullah Dereci'ye teşekkür ettiler.