Türkiye Muay Thai Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve Kocaeli ili Gebze ilçesinde yapılan Gençler, Büyükler, Bay ve Bayan Doğu Marmara Bölge Şampiyonası’na  Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bilecik, Yalova, Bursa, Çanakkale ve Balıkesir illerinden yaklaşık 350 sporcu katıldı.

Alt Genç Bayanlarda 54 kilogramda Mecbure Şengül ve 60 kilogramda Senanur Arı, Üst Genç Bayanlarda 48 kilogramda Eda Hemiş ve 63,5 kilogramda Rabia Çelik dallarında şampiyon olurken Büyük Bayanlarda 57 kilogramda Gamze Gül ikinci oldu. Üst Genç Erkeklerde 45 kilogramda Tarkan Kılıçarslan ve Büyük Erkekler (B) de 60 kilogramda Burak Uslu şampiyon olurken, Üst Genç Erkeklerde 54 kilogramda Şehmuz Duman, Büyük Erkekler (B)de 54 kilogramda Yakup Erdal Mutlu ve Büyük Erkekler (A)da 86 kilogramda Muhammet Bişgin ikinci oldular. Alt Genç Erkeklerde 45 kilogramda Onur Düzgün, 60 kilogramda Talha Çiftçi ve Üst Genç Erkeklerde 67 kilogramda Uğur Çeleboğlu üçüncü olarak ödüllerini aldılar. 

Birbirinden çekişmeli geçen müsabakalarda şampiyon olan sporcular 29 Mart – 4 Nisan tarihlerinde Adana’da yapılacak olan Muay Thai Türkiye Şampiyonasına katılarak hem illerini hem de bölgelerini temsil etmiş olacaklar.