Liseler Arası Futbol Şampiyonası final müsabakasında Borsa İstanbul Endüstri Meslek Lisesi ile Farabi Anadolu Lisesi futbol takımları karşı karşıya geldi. Düzce Nurettin Zafer Stadyumunda oynanan müsabakaya son iki yılın şampiyonu Borsa İstanbul Endüstri Meslek Lisesi etkili başladı. 10. ve 13.dakikada Mehmetcan'ın kafa golüyle öne geçen Borsa İstanbul Endüstri Meslek Lisesi ilk yarıyı da bu skorla tamamladı.

İkinci yarı karşılıklı ataklarla başladı. Farabi Anadolu Lisesi 57. dakikada Ertan ile farkı bire indirdi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Borsa İstanbul Endüstri Meslek Lisesi futbol takımı şampiyon olarak ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Borsa İstanbul Endüstri Meslek Lisesi futbol takımının şampiyonluk kupasını Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdür Vekili Cahit Demir, ikinci Farabi Anadolu Lisesi futbol takımının kupasını Borsa İstanbul Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Osman Kutlu, üçüncü Gümüşova İMKB Anadolu Lisesi futbol takımına Okul Sporları İl Temsilcisi Serkan Erdoğan ve dördüncü olan Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi futbol takımının ise Farabi Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Bülent Özcan verdi.