Bartın ilinde gerçekleştirilen ve yaklaşık 800 sporcunun katıldığı 23 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonasında Düzce Yetiştirme Yurdu Spor Kulübü sporcuları Düzce'ye iki madalya getirdi. Halter Antrenörü Yasin Aydın ile birlikte 1,5 senedir çalışmalarını sürdüren sporcular, madalyaları toplamaya başladı. 48 kiloda yarışan 17 yaşındaki Tuğçe İlhan gümüş madalya alarak Türkiye ikincisi olurken 58 kiloda yarışan 14 yaşındaki Nuray Levent Türkiye Şampiyonu olarak Düzce'ye geri döndü.

Altın Kız Nuray ile Antrenörü Yasin Aydın, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'yi makamında ziyaret ederek Sırbistan'dan madalya ile döneceklerine söz verdi. İl Müdürü Feyzullah Dereci, " Nuray bize büyük bir gurur yaşattı. başarılı sporcularımıza sonuna kadar destek olacağız. Biliyorum ki Nuray çalışmalarının karşılığını hem ülkemizi temsil ederek hem de madalya ile alacakltır" şeklinde konuştu.

Halter Antrenörü Yasin Aydın, "Düzce'de bir buçuk yıldır haltere gönül verdik ve çalışmalarımızın da ödülünü yavaş yavaş alıyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci'ye ve Yetiştirme Yurdu Müdürümüz Süleyman Alan'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Altın Kız Nuray Levent ise, " Sırbistan'da hem ilimizi hem de ülkemizi temsil edecek olmamdan dolayı gururluyum" diye konuştu.

Müsabakada derece yapan Nuray Levent Sırbistan'da yapılacak olan 15 Yaş altı Uluslararası Halter Şampiyonasında Türkiye'yi ve Düzce'yi temsil edecek.