Kadınlar 3. Lig hazırlıklarını sürdüren Düzce Gençlik Hizmetleri kız futbol takımı, Ovacık Kaymakamlığının düzenlediği turnuvaya şampiyonluk parolasıyla yola çıktı. 3 sene önce oluşturulan ve başarıdan başarıya koşan bayan futbol takımı, Düzce’ni yüz akı olmaya devam ediyor. 3. Ligde mücadele edecek olan takım, hazırlık çalışmaları kapsamında Karabük’ün Ovacık ilçesinde düzenlenecek turnuvada güçlü rakiplerle karşı karşıya gelerek tecrübesine tecrübe katacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü bayan futbol takımı antrenörü Yunus Emre Koç, “Hedefimiz turnuvada iyi futbol oynayarak şampiyonluğu elde etmek olacak. Güçlü rakiplerimiz var ama bizim de silahlarımız var. Kızlarımızla iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bunun meyvesini de bu turnuvada göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü bayan futbol takımı, “Yeşil Sahaların Prensesleri” sloganıyla hareket eden turnuvada Zonguldak Gençlik, İstanbul Kadıköy, Karabük Ovacık, Sakarya, Bursa Gemlik Zeytin Spor, Eskişehir Çamlıca, İstanbul Silivri Alibey Spor kulüpleri ile mücadele edecek.

Yeşil Sahaların Prensesleri” bayan futbol turnuvasında penaltı, frikik ve en iyi kaleci yarışmaları da düzenlenecek.