Kore’nin Seul şehrinde yapılacak olan 3 Bant Bilardo Dünya Kupasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Savaş Bulut, turnuvaya gitmeden önce Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’yi ziyaret etti.

Dünyanın değişik ülkelerinden 150 bilardocunun katılacağı 3 Bant Bilardo Dünya Kupasında mücadele edecek olan Savaş Bulut, bu turnuvanın kendisi için yeni bir başlangıç olacağını belirtti.

İlimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Bulut, ”Kore’de bilardoya çok yoğun bir ilgi var. Özellikle biz Türk sporcuları çok iyi tanıyor ve ilgi gösteriyorlar. Umarım Düzce’yi ve ülkemi en iyi şekilde temsil ederim. Son yıllarda Türkiye’de bilardoda müthiş bir gelişim var. Çok iyi sporcular yetişti. Düzce’nin de bu dünya sporunda adının duyulması ve var olması için İl Müdürümüz Sayın Feyzullah Dereci’de çok çaba sarf ediyor. Ben ve diğer bilardocu arkadaşlarım ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Beni destekleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’ye, Düzce Belediyesine ve sponsorlarıma çok teşekkür ediyorum. Bana inanan ve destek olan herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “Tüm spor branşlarına olduğu gibi bilardoya da yatırım yapıyoruz. Savaş Bulut gibi değerli sporculara sahip çıkacağız ki yerine yetişen genç sporculara örnek olunsun. Dünya Kupasında da sporcumuz Savaş Bulut’a sonsuz başarılar diliyorum.” dedi.