19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Kutlamalar kapsamında "Gençlik yürüyüşü" düzenlendi.

Düzce Belediye Bandosu eşliğinde “Gençlik Yürüyüşü” gerçekleştirildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. Yıl dönümü kutlamaları bir haftaya yayıldı. Gençlik Haftası kapsamında Düzce Belediyesi önünden başlayan yürüyüş korteji, İstanbul Caddesi’nden geçerek Anıt Parka geldi.

Burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, gençliğin önemini ifade eden bir konuşma yaparak Gençlik Haftasını başlattı.

Anıt Park Meydanındaki tören, farklı spor branşları ile sergilenen gösterilerle sürdü. Katılımın fazla olduğu kutlamalarda öğrenciler keyifli dakikalar yaşadı. Judo, Muay Thai, Cimnastik, Karate ve halk oyunları büyük beğeni topladı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Haftası etkinliklerinde çeşitli spor branşlarının ve halk oyunlarının gösterileri, sergiler, ezgi ve şiir geceleri, tiyatro gösterimleri, milli sporcuları ziyaretler ve fener alayı gerçekleştirilecek.