Düzce’nin tek 1.ligde mücadele eden takımı olan Judo Düzce Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen 2016 sezonu birinci lig müsabakaları Antalya’da 10.000 kişilik salonda yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Ayhan Alayıldız önderliğinde müsabakalara katılan Hakan Aydinç, Mücahit Biriktir, Oğuzhan Özçelik, Berat Işıldar, Yusuf Esirci, Metehan Köse ve Oğuzhan Geçici müthiş mücadelelere imza atarak takımlarını Türkiye üçüncüsü yaparak büyük başarıya imza attılar.

İlk maçını Konya Selçuklu ile yapan Düzce Gençlik Hizmetleri maçı 3-2 kazandı. Sonraki iki maçını sırasıyla Seydişehirspor ve Sakarya Akdemirspor’u 4-1 ile geçti. Daha sonra Erzurum Gençlik ile grup birinciliği müsabakasına çıkan sporcularımız maçı 3-2 kazanarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde Ordu Judo İhtisas Kulübüne yenilen takımımız 2016 sezonunu Türkiye üçüncüsü olarak tamamladı.

Bu başarının ardından  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü ve aynı zamanda Judo İl Temsilciliği de yapan Ayhan Alayıldız “öncelikle sporcularıma  gösterdikleri üstün performanstan dolayı teşekkür ederim. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüm Sayın Feyzullah Dereci’ye her zaman destek olduğu için saygı ve şükranlarımızı judo ailesi olarak sunmaktan gurur duyarım.” dedi.