21 – 25 Eylül tarihlerinde Düzce ve ilçelerinde yapılacak “Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi”nin startını Valimiz Sayın Zülkif Dağlı verdi. Anıtpark’ta düzenlenen programa Valimiz Sayın Zülkif Dağlı’nın yanı sıra Türkiye Motor Sporları Federasyonu Başkanı Yunus Bekir Uçar, Supersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve protokol üyeleri katıldı.

Düzce merkez ve ilçelerinde yapılacak olan ralli etapları toplam 358 km’den oluşmaktadır.  Çok sayıda sporcunun katıldı Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi, TRT Spor kanalından da canlı olarak izlenebilecektir.

Valimiz Sayın Zülkif Dağlı, Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi hakkında basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Böyle güzel bir organizasyon için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gerçekten tebrik ediyorum. Bundan sonra bizde burada olduğumuz sürece bu organizasyonunda destekçisi olacağız. İlimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ve ilimizin tanıtılmasında büyük katkılar sağlayacağını inanıyoruz. İnşallah sağlıkla arkadaşlarımız parkurlarını tamamlarlar ve başarılı bir şekilde bu etkinlikte sona ermiş olur. Bundan sonra inşallah daha büyüklerini, daha yenilerini, uluslararası olanlarını da planlayacağız.” İfadelerinde bulundu.