Düzce İl Spor Merkezleri açılışı törenle yapıldı. 18 Temmuz Spor Salonu’nda düzenlenen törene Vali Yardımcısı Kazım Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, daire amirleri, sporcular ve velileri katıldı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci yaptığı açılış konuşmasında “Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından çocuk ve gençlerimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak için uygulanan İl Spor Merkezleri teşkilatımızın kuruluşu olan 29 Haziran günü yani bugün açıldı.  2 ay sürecek kurslarda 26 eğitmen görevlendirildi. 2 bini geçen öğrenci sayımız ile 11 tesiste çalışmalar yapacağız” dedi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende genç sporcular sporcu yemini ederken program daha sonra sporcuların gösterileriyle devam etti. Açılış töreninde daha sonra Cimnastik, Muay Thai ve Taekwando branşlarındaki minik sporcuların gösterisi ilgiyle izlendi.