Tiyatro Oyuncusu Ahmet Yenilmez'in yazdığı ve sahneye koyduğu "Kınalı Kuzular" isimli tiyatro oyunu, Düzce’de sahnelendi. 

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen oyunda, Anadolu'dan küçük yaştaki çocukların Çanakkale Savaşı'nda verdikleri mücadele anlatıldı.

Kınalı Kuzu Hasan’ın annesi tarafından cepheye gönderilişini ve komutanları tarafından karşılanışını anlatan tiyatro oyunu davetlilere duygulu anlar yaşattı. Yenilmez’in, Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi’nin Şeyh Edebali’ye rüyasını anlatması sahnesi de ilgiyle izlendi.

Ahmet Yenilmez'in oynadığı, İlker Taze'nin türkülerle eşlik ettiği yaklaşık bir saat süren tek perdelik oyuna, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 

Tiyatro gösterisinin sonunda Gençlik Merkezi öğrencilerinin yaptığı Ebru, Yenilmez’e hediye edildi. Gördüğü ilgiden dolayı mutluluğunu dile getiren Yenilmez tüm Düzce halkına ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederken gençlerin Gençlik Merkezi’ne gitmelerini oradaki kurslardan faydalanmalarını söyledi.