Mersin ve Konya'daki Cumhuriyet Atıcılık Kupalarına damga vuran Düzceli atıcılık sporcuları, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'yi makamında ziyaret etti.

Düzce'nin her turnuvada kupa ya da madalya ile dönen ender spor branşlarından biri olan atıcılıkta, sporcular yine Düzce'ye boş dönmedi. Düzce'nin rekortmen atıcısı Kerime Dokuzlar Konya'da Cumhuriyet Kupası Genç Bayanlar skeet dalında 3. olurken Hatice Balkancı yine Konya'da Cumhuriyet Kupası Büyük Bayanlarda skeet dalında 3. oldu. 1 puanla ikinciliği kaçırdı. Gözde Çetinkaya da Büyük Bayanlarda skeet dalında 4. oldu.

Cumhuriyet Kupası erkekler kategorisi ise Mersin ilinde yapıldı. Beytullah Balkancı Double Trap kategorisinde büyük erkeklerde birinci olurken Cihat Çelebi de Double Trapta 3. oldu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'yi İl Temsilcisi Arif Kayagil ile birlikte ziyaret eden sporcular, destek ve katkılarından dolayı İl Müdürü Dereci'ye teşekkür ettiler.

Düzce Avcılık ve Atıcılık İl Temsilcisi Arif Kayagil ise, Düzce'nin başarısı ile çalıştıklarını belirterek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'nin desteğinin büyük olduğunu belirtti.