Düzce Gençlik Merkezi  gençlerin sosyal ve kültürel açıdan kendilerini geliştirmeleri için önemli fırsatlar sunan merkezin faaliyetlerini okullarda anlatmaya başladı.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının açılmasının ardından Düzce Gençlik Merkezi de okullardaki mesaisine başladı. Geçtiğimiz sene özellikle ortaöğretim okullarında seminerler vererek Gençlik Merkezinin faaliyetleri ve neden Gençlik Merkezine gelinmesi gerektiğini anlatan gençlik gönüllüleri, okulların açılması ile seminerlere kaldığı yerden devam ediyor. Düzce Gençlik Merkezi Müdür Vekili Fatih Keten ve Gençlik Merkezi gönüllüleri her gün iki okulu ziyaret ederek Gençlik Merkezini ve amaçlarını anlatıyor.

Slayt gösterisi ile Gençlik Merkezinin şu ana kadar yaptığı faaliyetler anlatılırken öğrencilerin ilgisi yoğun oluyor. Aynı zamanda  bilgi vermek amacıyla stantlar da kursları ve faaliyetleri tanıtan broşürler ve el ilanları dağıtılıyor. Gençlerin açılan kurslarla hem kendilerini geliştirmeleri hem de düzenlenecek gezi programları ile farklı illerdeki gençlerle tanışma imkanının sunulması en çok ilgi gören konular olurken gençler, üye olmak için sıraya giriyor.

Düzce Gençlik Merkezi gönüllüleri, okulları ziyaret etmeye devam edecek.