Düzce Gençlik Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette pandemi sürecinin yaratmış olduğu etkiler ve sporun tabana yayılmasında amatör spor faaliyetlerinin daha da ilerleyebilmesi için nelerin yapılabileceği konuşuldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yazıcı, pandemi sürecinin yaratmış olduğu etkilerden bahsederken sporun taban indirilebilmesi için hazırladıkları projeleri olduğunu dile getirdi. Yazıcı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bakanlığımızın düzenlediği haftada amatör spor haftası olarak bir takım etkinlikler ve planlamalar Türkiye de genelinde yapılmıştı. Covid-19 sürecinde bazı tedbirler alınmıştı. Biz de bu haftayı buruk kutluyoruz. İnşallah bizler bu yeni tedbirlerden sonra normale döndüğümüzde sporun tabana yayılması amatör spor faaliyetlerinin daha da ilerlemesi daha da gelişmesi yönünde çalışmalarımız var. Sayın başkanımızla bunları bir kısmını paylaştık bir kısmını istişare etmeye devam ediyoruz. Bu gün burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum. Amatör spor haftamız hayırlara vesile olsun” dedi.

"Çok daha güzel günlere ulaşacağız"

Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, pandemi sürecinin bitmesinin ardından spor camiasının daha güzel günler beklediğini belirtti. Bıyık şu ifadelere yer verdi.

“Pandemiden en çok etkilenen ve yara alan kısım spor camiası oldu. İnşallah Allah’ın izniyle bugünleri atlattığımızda daha iyi günlerde iyi programlarda buluşacağız. Hazırlıklarımız vardı pandemi sürecinden dolayı olmadı.  İnşallah önümüzdeki dönemde spor haftasını çok daha büyük etkinliklerle kutlarız. Bu günlerde buruğuz ama ileride yapacağımız projeler konuşarak değerlendiriyoruz.  Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ve müdürümle beraber çok daha güzel günlere hayırlı günlere ulaşacağız.”