Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gençlerin yaz aylarını verimli bir şekilde değerlendirmesi için açılan ücretsiz yaz spor okulu kapanış töreni gerçekleştirildi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaz spor okuluna özel gösterilerle kapanış töreni yapıldı. Yaz spor okulu kapanış törenine geniş katlımla yapıldı. Yaz spor okulları kapanış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen kapanış töreninde konuşan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, yaz spor okullarında 3091 çocuğun spor yaptığını belirterek, “ Yaz Spor Okullarımızı burada kapatıyoruz ama spor hiçbir zaman bitmiyor. Çocuklarımız spor kurslarımıza devam edecekler. Başarılı sporcularımızı yakın takibe alıyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sadece spor alanında değil Gençlik Merkezimiz ile birlikte sosyal ve kültürel alanlarda da çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Velilerimizin bize olan inancını antrenörlerimizle boşa çıkarmadığımızı düşünüyorum ve yaz spor okullarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmayın ve bizi çalıştırın. Çünkü biz çalışmak istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’nin konuşmasının ardından sporcular sporcu andı okuyarak spor yapmaya devam edeceklerine dair yemin etti

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo, taekwondo, muay thai ve güreş takımları yaptığı gösterilerle izleyenlerden alkış aldı. Öte yandan miniklerden oluşan cimnastik grubu da kapanış törenine ayrı bir renk kattı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaz spor okulları kapanış töreninde hem yaz spor okullarına giden hem de camilerde Kuran Kursu eğitimi alan çocuklar arasında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren camilere kupa ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Ayrıca camiiler arası futbol turnuvasında ilk üçe giren camilere kupa ve madalyaları verildi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaz spor okulları tüm sporcuların ve velilerin katılımıyla halay çekilerek sona erdi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaz spor okullarına futbolda 746 yüzmede 480, voleybol da 254 kayıt yapılarak kırılması zor bir rekor da bu sene elde edildi. Yaz spor okullarında toplamda 17 branşta 3.091 çocuk ve genç spor yaptı.