İlk defa Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde yapılan Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonasında Düzce Kick Boks sporcularından Türkiye dereceleri geldi. Düzce’den katılan Aslan Doğan Spor Kulübü ve Doğan Spor Kulübü sporcularından Melih Gültekin final mücadelesi vererek 2. Oldu. Grup finalinde elenerek üçüncülük mücadelesi veren Düzceli sporcular Sefa Saraç ve Çise Altıok Türkiye üçüncüsü olarak Düzce’ye döndü.

Türkiye Kick Boks Şampiyonasında büyük başarı kazanan Düzce spor kulüplerinde Eray İpekdal Türkiye 5.si, Eyyüb Çarıkçı Türkiye 5.si, Beyzagül Gökay Türkiye 6.sı ve Abdullah Gürol Türkiye 6.sı olarak şampiyonayı tamamladı.

Doğan Spor Kulübü antrenörü Aslan Doğan; şampiyonaya programlı bir şekilde hazırlandıklarını ve hazırlık kampında eksiklerini kapattıklarını belirterek; “Türkiye Kick Boks Şampiyonasında gençlerimiz ellerinden geleni yaptı. Sonuç olarak da bu çalışmaların meyvelerini topladık. 3 Türkiye derecesi kazandık.  4 sporcumuz da çeyrek final kapısından döndü. Şampiyonada desteklerinden dolayı; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve personeline, kulüp başkanımız Timur Gürol’a, sponsorumuz Cimaş Alışverişe teşekkür eder, duyarlılığından dolayı da velilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Altyapıya büyük önem verdiklerini kaydeden antrenör Aslan Doğan Kick Boks yapmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.