Düzce’ye katıldıkları her turnuvadan başarı ile dönen karateciler, 15-17 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak olan Erzurum Palandöken Uluslar arası Karate Turnuvasına hazırlanıyor. Düzceli karatecilerin en büyük hedefi ise Türkiye’yi Avrupa Şampiyonasında en iyi şekilde temsil ederek madalya ile dönmek. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tribün antrenman salonunda Milli Takımlar Antrenörü Mehmet Albayrak’ın yakın markajında çalışan millilerde Beyköy Belediye Spor Kulübünden Edanur Çavdaro, Albayrak Spor Kulübünden Muhammed Emin Gönül ve Düzce Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünden Halenur Punar ile Aybüke Punar 30 ülke ve 3500 sporcunun katılacağı Palandöken Uluslar arası Karate Şampiyonasında hem ilimizi hem de ülkemizi temsil edecek.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü ve Milli Takımlar Antrenörü Mehmet Albayrak, ekim ayında İstanbul’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına hazırlandıklarını kaydederek, “ Türkiye Şampiyonası öncesinde Erzurum’da ciddi bir sınav vereceğiz. Ümit-Genç 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasına 16 sporcu ile katılacağız. En büyük hedefimiz ise Türkiye Şampiyonasında kendimizi bir kez daha kanıtlayıp ülkemizi Avrupa Şampiyonasında temsil etmek” şekilde konuştu.

Milli Takımlar Antrenörü Mehmet Albayrak’ın yakından ilgilendiği milli karateciler ise her turnuvadan madalya ile dönmek için var gücüyle çalışıyor.