Diyanet İşleri başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında düzenlenen yaz programları kapsamında camiler arası futbol turnuvası Nurettin Zafer Stadyumunda sona erdi.  "Önce Camiye Sonra Spora" kampanyası ile başlayan futbol turnuvasına Düzce’den 33 cami katıldı. Sabah saatlerinde camilerde Kur-an Kursu eğitimi alan çocuklar, futbol turnuvası ile de enerjilerini verimli bir şekilde değerlendirdiler.  ‘Camiden Sonra Spora’ futbol turnuvasında 1999-2000 doğumlu çocuklardan oluşan 21 cami takımı yer alırken 2001-2004 doğumlu çocuklardan oluşan 12 cami takımı mücadele etti.

Nurettin Zafer Stadyumunda oynanan final müsabakaları sonunda 2001-2004 doğumlu çocuklardan oluşan takımlarda Uzunmustafa Camiyi üçüncü, Nusrettin Camiyi ikinci ve Beçi Orhan Gazi Camiyi şampiyon olarak kupalarını Düzce Müftü Yardımcısı Ahmet Büyükgül takdim etti.

1999-2001 doğumlu çocuklardan oluşan takımlarda Sertoğlu Camiyi dördüncü olurken Çalıcuma üçüncü, Kervansaray Camiyi ikinci ve Otopark camiyi şampiyon olarak kupalarını Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cahit Demir’den aldı.