Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, beraberindeki heyetle birlikte incelemelerde bulunmak üzere Düzce’yi ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Sinan Aksu ziyaret kapsamında, Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı’yı da makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Aksu ziyaretine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleriyle toplantı yaparak başladı. Ardından Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret eden Aksu, Avni Akyol Erkek Yurdu’na giderek öğrencilerle Cuma namazı kıldı.

Cuma Namazından sonra spor alanlarını gezen Bakan Yardımcısı Aksu, sporculara moral verdi.  Ziyaretlerine Gençlik Merkezinde devam eden Aksu,  gençlik merkezini gezip öğrencilerin sosyal etkinlikleri ve projelerini inceledi.  

Daha sonra öğrenci velileri için hazırlanan odada vatandaşlarla sohbet eden Aksu, "Son dönemde 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' sloganıyla başlattığımız, kursundan tutun birçok el beceri kurslarına, siber güvenlikten tutun robotik kodlama kurslarına kadar birçok eğitim ve kursu merkezlerde ücretsiz olarak verebiliyoruz. Gençlerimiz mutlaka burada olmalı. Bu süreçte gençlik merkezlerimizin sayısı artacak, hem de faaliyet anlamında büyük bir artış sağlanacak" diye konuştu.

Programını son olarak Cahit Zarifoğlu Erkek Yurdunu ziyaret ederek bitiren Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektirdi.