Her yıl Ekim Ayı’nın ilk haftasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası’nın kapanışı, gerçekleştirilen ödül töreni ile yapıldı.

Ödül törenine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım ve Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Ramazan Topal başta olmak üzere kurum müdürleri ve sporcular katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Hafta boyunca çevremizdeki insanları spora kazandırmak, çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spora başlamalarını teşvik etmek, özellikle küçük yaştaki çocuklarımızı spora ısındırmak amacıyla yapılan amatör spor haftasında çeşitli branşlarda spora özendirici faaliyetler düzenlenmiş ve haftamızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Düzce’mizde amatör olarak spor yapan, bütün sporcularımızın, kulüplerimizin amatör spor haftasını kutluyor, hayatımızın her aşamasında spor vazgeçilmezimiz olsun diliyorum.” 

Tören, amatör sporlarda Düzce’yi temsil eden sporcuların gösterileri ve hafta boyunca yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.